Wat kost Payrolling?

Loonsommen zijn opgebouwd uit veel factoren, percentages, bedragen en toeslagen. Wanneer u zelf personeel in dienst heeft, dan bestaan uw personeelskosten uit een deel nettoloon, een deel fiscus(loonheffingen), een deel verzekeringen, de reserveringen, pensioenen, accountant enzovoort. Dit zijn allemaal zaken die op verschillende momenten betaald dienen te worden. Daarnaast moet u het vakantiegeld één maal per jaar uitkeren. Dit alles maakt een concrete berekening van de loonkosten ingewikkeld en onoverzichtelijk.
Flex Payrolling behoort tot de goedkoopste aanbieders in Nederland en concurreert in veel gevallen zelfs met uw eigen kostprijs. In geval van detachering of uitzenden kunnen de besparingen bij payrolling oplopen tot soms wel 40 procent!
Wij factureren per gewerkt uur een van tevoren afgesproken all-in uurtarief! In dit uurtarief zitten alle kosten: salaris, vakantiedagen, vakantiegeld, sociale lasten, loon tijdens ziekte, pensioenpremies en de kosten van de personeels- en salarisadministratie.

Wat levert het u op?

Heel simpel. Grip op uw groei en kosten. Want: u krijgt direct inzicht in uw loonkosten per medewerker per uur. En daarbij een vakbekwame externe personeelsafdeling. Uitgebreide management-tools. En bovenal: het levert u direct kostbare tijd op. Interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.